تازه های آموزشی آشنا خواهید شد با… مهارت فوتسال دوره دوم متوسطه بازی در سیستم ۱-۲-۱ هر تیمی برای بازی کردن، موفقیت و لذت بردن از بازی نیاز به نظم
تازه های آموزشی آشنا خواهید شد با… مهارت فوتسال دوره دوم متوسطه شوت نوک پا در فوتسال یکی دیگر از مهارت هایی که در بازی فوتسال کاربرد زیادی دارد، شوت
تازه های آموزشی آشنا خواهید شد با… مهارت فوتسال دوره دوم متوسطه پاس لاپ در فوتسال یکی از انواع پاس هایی که در بازی فوتسال کاربرد زیادی دارد پاس لاپ
تازه های آموزشی آشنا خواهید شد با… مهارت فوتسال دوره دوم متوسطه کنترل کف پا در فوتسال بدون تردید کوچک بودن زمین فوتسال، در جریان بازی شرایطی را به وجود
تازه های آموزشی آشنا خواهید شد با… مهارت فوتسال دوره دوم متوسطه خلاصه قوانین و مقررات فوتسال منشأ شکلگیری فوتسال به شهر مونتهویدئو اروگوئه بازمیگردد. در سال ۱۹۳۰، ژوان کارلوس سریانی، فوتبال
تازه های آموزشی آشنا خواهید شد با… مهارت فوتسال دوره دوم متوسطه خلاصه قوانین و مقررات فوتسال زمین بازی طول = حداقل ۲۵ متر و حداکثر ۴۲ متر. عرض =
طول = حداقل ۲۵ متر و حداکثر ۴۲ متر. عرض = حداقل ۱۵ متر و حداکثر ۲۵ متر.
در مسابقات بینالمللی برابر است با:
طول = حداقل ۳۸ متر و حداکثر ۴۲ متر. عرض = حداقل ۱۸ متر و حداکثر ۲۵ متر.
پهنای کلیه خطوط ۸ سانتیمتر است.
اندازه دایره وسط زمین ۳ متر میباشد.
فاصله نقطه پنالتی تا خط دروازه ۶ متر میباشد.
فاصله نقطه پنالتی دوم تا خط دروازه ۱۰ متر میباشد.
اندازه ربع دایرههای گوشه زمین (کرنر) ۲۵ سانتیمتر میباشد.
اندازه دروازهها: فاصله بین دو تیر دروازه ۳ متر و ارتفاع تیر افقی تا سطح زمین ۲ متر است.
تذکر: ورود و خروج بازیکنان در موقع تعویض بایستی از محدوده مشخص شده انجام گیرد.
محیط آن حداقل ۶۲ و حداکثر ۶۴ سانتیمتر.
وزن توپ ۳۹۰ الی ۴۳۰ گرم (توپ نمره ۴) .
هنگامی که توپ از ارتفاع ۲ متری به زمین رها میشود نباید بیشتر از ۶۵ و کمتر از ۵۵ سانتیمتر از زمین مسابقه جهش نماید.
یک مسابقه با شرکت دو تیم که هر تیم نباید بیش از ۵ بازیکن باشند برگزار می گردد. یکی از بازیکنان باید دروازه بان باشد. در شروع بازی، هر تیم حداقل با ۵ بازیکن باید بازی را آغاز نماید. در صورت اخراج بازیکنان و رسیدن تعداد بازیکنان هر تیم به کمتر از ۳ نفر مسابقه تعطیل می شود. تعداد تعویض ها در طول مسابقه نامحدود است. بازیکن تعویضی بعداً می تواند به عنوان جانشین بازیکن دیگر به زمین بازی برگردد.
بازیکنان نباید چیزی بپوشند که برای بازیکنان دیگر و خودشان خطرناک باشد که شامل زیورآلات هم می شود. پیراهن، شورت، جوراب ساق بلند و محافظ ساق الزامی است. کفش ( فقط کفش کتانی یا چرمی که از چرم نرم و با کف لاستیکی یا مواد مشابه مجاز می باشد. استفاده از کفش اجباری است.)
مدت مسابقه در دو وقت مساوی ۲۰ دقیقه ای می باشد و احتساب وقت بازی به عهده وقت نگهدار است. هرگاه در پایان وقت معمول هر نیمه پنالتی اتفاق افتد باید زمان مسابقه برای زدن پنالتی ادامه یابد.
تیم ها می توانند در هر نیمه یک تایم اوت یک دقیقه ای درخواست نمایند.
زمان استراحت بین دو نیمه نباید از ۱۰ دقیقه تجاوز نماید.
تصمیم گیری برای شروع بازی، بین تی مها قرعه کشی با سکه انجام خواهد شد و تیم برنده اختیار دارد زمین را انتخاب نماید و تیم بازنده مسابقه را شروع خواهد کرد. کلیه بازیکنان هر دو تیم باید در نیمه زمین خود قرار داشته باشند.
به جز در مواردی که در این قانون مستثنی شده، یک گل وقتی قبول است که تمام توپ از خط دروازه بین تیرهای عمودی و زیر تیر افقی عبور کرده باشد به شرطی که قبل از عبور توپ بازیکنی از تیم مهاجم توپ را با دست یا بازو، پرتاب، حمل یا عمداً هل نداده باشد. تیمی که در طول مسابقه تعداد بیشتری گل زده باشد برنده مسابقه خواهد بود. درصورتی که گل به دست نیاید یا به تعداد مساوی گل زده شود بازی مساوی خاتمه می یابد که در آن صورت برنده مسابقه با احتساب وقت اضافی یا طرق دیگر طبق قوانین مسابقات مشخص خواهد شد.
در صورتی که بازیکن یکی از خطاهای زیر را سهواً یا از روی بی احتیاطی یا نیروی نابرابر یا بیش از اندازه مرتکب شود با یک ضربه آزاد مستقیم به نفع تیم مقابل از محل وقوع خطا جریمه خواهد شد.
ضربات آزاد در دو عنوان ضربات آزاد مستقیم و ضربات آزاد غیرمستقیم قرار دارند. برای هر دو مورد هنگام زدن ضربه، توپ باید ساکن باشد و زننده ضربه تا زمانی که توپ توسط بازیکن دیگری لمس یا بازی نشده باشد نباید دو مرتبه با آن بازی کند.
اگر ضربه آزاد مستقیم، مستقیماً وارد دروازه حریف شود گل محسوب می شود.
ضربه آزاد غیر مستقیم در صورتی گل محسوب می شود که توپ قبل از ورود به دروازه با بازیکن دیگری غیر از زننده ضربه تماس پیدا نماید. هنگام اجرای ضربات آزاد کلیه بازیکنان تیم مقابل باید تا زمانی که ضربه زده نشده است حداقل ۵ متر از محل توپ فاصله داشته باشند. توپ بعد از ضربه در بازی خواهد بود.
خطاهایی هستند که در قانون جریمه آنها ضربه آزاد مستقیم است. پنج خطای جمع شده هر تیم در هر نیمه در گزارش داور ثبت می گردد.
برای پنج خطای جمع شده اول هر تیم در هر نیمه :
با شروع خطای جمع شده ششم به بعد هر تیم در هر نیمه :
هرگاه بازیکنی یکی از خطاهایی را که جریمه اش ضربه آزاد مستقیم است در داخل محوطه جریمه خودش مرتکب شود یک ضربه پنالتی جریمه خواهد شد، که این ضربه را می توان مستقیماً وارد دروازه حریف نمود. هرگاه در پایان وقت معمول هر نیمه پنالتی اتفاق بیفتد باید زمان بازی برای زدن ضربه پنالتی ادامه یابد.
هرگاه تمام توپ از خطوط طولی چه از روی هوا یا زمین بگذرد یا به سقف برخورد کند توپ باید از محلی که خارج شده توسط یکی از بازیکنان تیم مقابل با پا به داخل زمین بازی زده شود.
روش اجرا :
هرگاه تمام توپ توسط یکی از بازیکنان تیم مهاجم از خط دروازه عبور کند چه از روی زمین یا هوا و توپ گل نشود، پرتاب اوت دروازه انجام خواهد شد.پس از پرتاب اوت دروازه، اگر توپ مستقیماً وارد دروازه تیم مقابل شود گل قبول نخواهد بود.
روش اجرا :
ضربه کرنر یکی از روش های شروع مجدد بازی می باشد. از ضربه کرنر می توان فقط به دروازه حریف مستقیماً گل زد.ضربه کرنر وقتی به تیم مقابل داده می شود که توپ آخرین بار توسط یکی از بازیکنان تیم مدافع از خط دروازه خواه از روی زمین یا هوا گذشته باشد.
روش اجرا :
با اسپرت آموز به روز باشید!